Tverrfaglig dialog

Spesifikk kompetanse

Timebestilling & Henvisning
500 characters left
Vi minner om 6 døgns karenstid etter behandling. Husk å ta med helsekort og pass. Kun kort eller kontantbetaling. Vi sender ikke ut faktura. Du godtar også risiko ifm sedasjon ved bestilling. Avbestilling må foretas 72 timer før avtaledato ellers blir bestiller fakturert. Vi gjør også oppmerksom på at bestiller står økonomisk ansvarlig for timebestillingen.

vetBERVENS målsetting er ikke å dekke over alle felt innen hestemedisinen. Hestens tenner er et fag i seg selv. Vi legger derfor våre hovedressurser i hestens odontologi, og lar andre eksperter ta seg av feks: halthetsproblematikk, hovproblematikk, indremedisin mm. Dette betyr ikke at vi ikke kan noe om disse fagfeltene, men at vi ser våre egne begrensninger. Vi lar de som virkelig kan et spesifikt fagfelt, ta seg av det og utvikle seg. En veterinær kan ikke være god på alt.

Vår visjon med driften er optimal helse, performance og velferd hos hesten.
Da er kun det beste godt nok!  

Tverrfaglig dialog

Helhetlig perspektiv på hestens helse er avgjørende for riktig behandling. Vi ser daglig den store sammenhengen mellom hestens tenner, helse, biomekanikk og ikke minst rytter/kusk. Et problem fører ofte til flere problemer. Av den interesse har vi god dialog med andre dyktige veterinærer og fagfolk i Norge - Europa.

Ved behov vil Berven kommunisere symptomer og diagnoser med sine dialogkollegaer. Kalle inn ekspertkompetanse til klinikken eller henvise deg videre. Vi er alltid åpne for dialog og gjensidig samarbeid, da vi ser dette lønner seg for både hestens helse, din økonomi og ikke minst det helhetlige medisinske perspektiv.

Vi lever i en ny tidsalder og helsetilbudene blir stadig forbedret. Hvorfor skulle de ikke forbedres innen hestemedisinen også? Service er en like viktig faktor for oss som for deg. Er du ikke fornøyd, ring oss og vi ordner opp!

Du vil alltid  finne våre dialogpartnere spesifisert under våre tjenester. Skulle du ha spørsmål ift dette, nøl ikke med å kontakte oss.

Henvisningsklinikker

Kommer vi til kort med vår odontologikunnskap går det kun en vei og det er til vet. Ellen Frisenfeldt Schmedling som er Norges eneste hesteodontolog og har jobbet hos Bervens lærer Torbjörn Lundström. Les mer om hans klinikk her 

Nedlegging og større kirurgiske inngrep

Ved behov for større kirurgiske inngrep og nedlegging av hest har vi valgt å henvise til de vi vet er trygge på dette.

Vår filosofi er at forebyggende tannhelse lønner seg. Går man regelmessig til tannlegen med hesten fra tidlig alder eller angriper problemene tidlig nok, har det i mange tilfeller spart turen til sykehuset og mye hodebry.

Selve prosessen nedlegging av hest er sensitivt. Det krever spesialutstyr og store ressurser. Kirurgisk sett krever det kyndig og rutinert håndarbeid for et vellykket resultat. Massivt operasjonsutstyr som dette har vi ikke tatt oss råd til enda. Vi lar derfor de store rutinerte klinikkene ta seg av dette.

  1. Uppsala Stockholm
  2. NMBU (Veterinærhøyskolen)
  3. Telemark Hesteklinikk - Ole Einar Sem

 

Victorén vår får sin første rotfylling hos veterinær Ellen F. S i 2012 - hestekur.no

 

Veterinær Tone Wien, som vier sitt liv til hestens høver! Her holder hun foredrag hos vetBERVEN - 2015

Facebook Google+
telefon. 405 56 500
(9-16 hverdager)
Stave
4560 VANSE
×

Log in