Tannklinikken

11 års solid erfaring
innen odontologi hest

Timebestilling & Henvisning
500 characters left
Vi minner om 6 døgns karenstid etter behandling. Husk å ta med helsekort og pass. Kun kort eller kontantbetaling. Vi sender ikke ut faktura. Du godtar også risiko ifm sedasjon ved bestilling. Avbestilling må foretas 72 timer før avtaledato ellers blir bestiller fakturert. Vi gjør også oppmerksom på at bestiller står økonomisk ansvarlig for timebestillingen.

Norges andre tannklinikk for hester!


Velkommen til våre tannhelseklinikk for hester. Her jobber vi med hestens munnhule og biomekanikk. Vi er i dag Norges andre rendyrkede veterinærmedisinske tannhelseklinikk med 11 års solid erfaring innen faget, odontologi hest.

Vi har to avdelinger. Hovedavdelingen ligger på Lista i Vest-Agder kommune. Et mindre kontor ble åpnet på Bryne i Rogaland mars 2017.

Avdelingen på Bryne, Rogaland

Mer info kommer.

Avdelingen på Stave, Vest-Agder


Fasiliteter for hester & mennesker

Tannklinikken på Lista, i Farsund kommune befinner seg ca 2,5 timer fra Stavanger og 1,5 timer fra Kristiansand. 

Her holder vi helgeåpent og har komfortable romslige lokaler for hester og mennesker.

Undersøkelse og behandlingsrom

I vårt undersøkelse og behandlingsrom har vi gode bevegelsemuligheter for hesten. Klinikkens gulver er belagt med gummi som er fordelaktig for akustikk og gir hesten en stødig myk flate å stå på. Etter behandling har vi oppvåkningsbokser både inne og ute.

Kirurgisk sal

I denne salen utføres tanntrekking og andre kirurgiske inngrep. Salen er direkte tilknyttet et overvåkingsrom og oppvåkningsbokser.

Utebokser

Vi tilbyr hesten din eksklusive åpne bokser med store paddocker samt lukkede bokser for hester med behov for boksro. Boksene har todelte dører som gir rom for nydelig naturutsikt og kontakt med evt. andre hester. Regelmessig vedlikehold er en selvfølge hos oss og hver boks er generøst utstyrt med bla. oppvarmede drikkekar, gummivegger, gummigulv, todelte dører mm.

Paddock

Utenfor klinikken tilbyr vi paddocker av forskjellige størrelser for ulike behov. Disse er tilgjengelige for kunder ved klinikkbesøk. La gjerne hesten stå en time eller to etter behandlingen, om du vil nyte litt av vårt spennende landskap eller bygdelivet.

Oppstallingsbokser

En syk hest trenger psykisk velvære i tillegg til riktig medisinsk behandling, diett, hovslager og pleie. På gården har vi spesialtilpassede bokser for syke hester. Boksene er utstyrt med bla, gummivegger, drikkekar, gummigulv, varmemuligheter.

Til langveisreisende tilbyr vi oppstalling for overnatting.

Ridebane

Vår ridebane har naturlige omgivelser og sjøutsikt. Det er ingenting i veien for du kan benytte deg av denne om du overnatter i grenda.

Parkering og mottak for tungtransport

Ja. Vi har mulighet for mottak av tungtransport og parkering av hestehengere/biler/busser. Toalett, dusj, sofa og kaffe tilgjengelig for langveisreisende. 

Overnatting

Til langveisreisende tilbyr våre naboer rimelige og velutstyrte leilighter og hus.  
www.stavegard.com
Lista Lam

Foredrag og kurslokaler

Vi tilbyr utleie av kurslokale og ridebane, samt foredrag ved klinikken innen hestemedisin og forebyggende helse. Se våre tilbud.

 

Facebook Google+
telefon. 405 56 500
(9-16 hverdager)
Stave
4560 VANSE
×

Log in