Bildediagnostikk

En viktig del av den medisinske vurderingen

Timebestilling & Henvisning
500 characters left
Vi minner om 6 døgns karenstid etter behandling. Husk å ta med helsekort og pass. Kun kort eller kontantbetaling. Vi sender ikke ut faktura. Du godtar også risiko ifm sedasjon ved bestilling. Avbestilling må foretas 72 timer før avtaledato ellers blir bestiller fakturert. Vi gjør også oppmerksom på at bestiller står økonomisk ansvarlig for timebestillingen.

Vi tilbyr digital røntgen, tannkamera og ultralyd på klinikken og i stallen. Se bildene med en gang på PCen og få dem tilsendt til din e-post.

 

Tverrfaglig

Halthet og generell hestemedisin

Ved behov og ønske videresender vi dine bilder til vet. Arne W. Holm. Han har god innsikt i røntgendiagnostikk og forhandler røntgen og ultralydløsninger. Trenger du en second opinion på bildene dine? Ta kontakt vi kan hjelpe deg videre på veien.

Høver, forfangenhet og PPID

Veterinær Tone Wien

Når det kommer til høver er vi så heldige å ha mulighet for røntgendiagnostikk i samarbeid med Norges ledende på dette fagfeltet, vet. Tone Wien. Vi har en god dialog med Tone og hun alltid oppdatert på det siste innen hov-faget. Ved behov kan vi videresende dine bilder for uttalelse eller henviser deg direkte til henne.

Facebook Google+
telefon. 405 56 500
(9-16 hverdager)
Stave
4560 VANSE
×

Log in