Når hesten må slippe

Det vanskelige valget

Timebestilling & Henvisning
500 characters left
Vi minner om 6 døgns karenstid etter behandling. Husk å ta med helsekort og pass. Kun kort eller kontantbetaling. Vi sender ikke ut faktura. Du godtar også risiko ifm sedasjon ved bestilling. Avbestilling må foretas 72 timer før avtaledato ellers blir bestiller fakturert. Vi gjør også oppmerksom på at bestiller står økonomisk ansvarlig for timebestillingen.

Uansett hvor mye forebyggende man arbeider og hvor dyktig hesteeier man enn er vil den dagen komme da hesten skal slippe en eventuell smertefull alderdom eller sykdom. Dette er en vanskelig beslutning for eier å ta, en viktig del av vår profesjon er derfor å hjelpe deg med denne avgjørelsen.

Vi tar en gjennomgang med deg om dine tanker om hesten og undersøker hestens helsetilstand. Dersom vi er enige om å avlive blir dette gjort der du måtte ønske det, hjemme på stall, eller her på klinikken.

Hesten blir dopet kraftig ned, den er avslappet og blir stående. Vi benytter kun avlivningsmaske som blir benyttet ved slakterier. Dette sikrer en rask og smertefri utgang.

Henting av døde dyr utføres av Norsk Protein og bestilles på telefonnumer 51431210. Disse kjører hver onsdag, og må derfor bestilles senest tirsd kl 15.00. (Vest-Agder). Vi er gjerne behjelpelige med dette!

Facebook Google+
telefon. 405 56 500
(9-16 hverdager)
Stave
4560 VANSE
×

Log in